Društvene znanosti

Poklanjamo svima Revolut kartice s 55 kn spremnim za korištenje

A.I.

Revolut je MasterCard pre-paid debitna kartica koja ima super mobilnu aplikaciju te se veže na IBAN račun u Velikoj Britaniji koji se automatski otvara (bez ugovora, naknada..). Tamo ćete polagati svoj keš ili primati ga, a zatim koristite s kartice kao recimo s vaše kartice za tekući račun. E sad, zašto biste koristili Revolut MasterCard umjesto vašeg recimo MasterCarda od tekućeg ili Vise Electron koji dobijete čim otvorite račun u banci.

Revolut ima promjenu valuta po jako dobrim tečaju, sigurno boljem od vaše banke pa ako putujete i plaćate njome, umjesto uobičajenom, štedite. Također do 200 eura (sa standardnom kartcom, s ostalima i više) možete podići bez ikakve naknade s bankomata. Dakle na putu ćete izbjeći sve one naknade koje ostavljate bankomatima, bankama, mjenjačnicama.. Još jedna dobra stvar je što u aplikaciji postoji Freez opcija pa ako ne daj bože izgubite karticu zamrznete ju odmah sa svog mobitela, bez stresa zvanja banke, trošenja novaca i živaca na taj poziv.

U aplikaciji vidite i statistiku potrošnje, gdje ste i koliko potrošili. Tamo i nadopunjujete svoju karticu. Jednom ju povežete s IBAN-om svoga tekućega računa i nakon toga kad vam trebaju novci prebacujete praktički jednim klikom. U kunama i u drugim valutama. Također prebacivanje novca osobi koja koristi Revolut je u dva klika, nema više upisivanja brojeva i straha od toga „je li sjelo“. Osim aplikacije vam zapravo fizička kartica i ne treba jer možete plaćati i beskontaktno s mobitelom.

Ako vam treba još motivacije za početak korištenja ove kartice, onda je to 55 kn koje ćete dobit nakon što naručite karticu koja je free i dolazi vam na adresu, a odmah ju vidite i koristite iz aplikacije. Potrebno je registrirati se preko ovoga linka: AIMrevolut, potvrditi identitet te nadoplatiti 10 eura s vašeg tekućega. Ovo je samo u svrhu verifikacije, taj iznos kasnije normalno možete potrošiti kako i kada želite. Kako mi to vidimo ne gubite ište osim doslovno pet minuta vremena, a dobivate 55 kn što nije uopće loše. 

A kada vam stigne kartica na kućnu adresu sigurni smo da će vam se jako svidjeti i pakiranje u kojem dolazi, ali to vam ostavljamo kao iznenađenje.

Možda će vas zanimati